TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Zandvoort actief

Ter Haar Techniek voert al jaren met veel passie badkamerrenovaties, toiletrenovaties of keukenrenovaties en verschillende tegelwerken uit. Ook voor loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het renoveren vinden veel aannemers en particulieren uit Zandvoort hun weg naar ons bedrijf.

Badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersspecialist in de regio van Zandvoort

Ter Haar Techniek heeft in de loop der jaren al velen prachtige badkamers, toiletten en keukenrenovaties in de regio van Zandvoort mogen uitvoeren. Met onze jaren lange ervaring in het renoveren leveren we een constante kwaliteit. Daarnaast helpt Ter Haar Techniek u graag bij het vormgeven van uw ideeën, keuze en inkoop van de tegels en andere materialen. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Zandvoort.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Zandvoort

 
De keuken is prachtig geworden. Ter Haar Techniek dacht goed mee en waren altijd vriendelijk en op tijd. Ik beveel deze specialisten zeker aan Keuken renovatie in Zandvoort | Referentie van Bas en Kim op 1 october.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 
 
Ter Haar Techniek heeft ons goed geholpen met het zoeken naar passende Castelo vloertegels voor in de keuken. Het patroon kwam uitstekend overeen met wat wij in gedachten hadden. Wij zullen Ter Haar Techniek zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Castelo patroon tegels voor in de keuken in Zandvoort | Referentie van Huib en Mirjam op 7 maart.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp