TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Bussum actief

Ter Haar techniek levert een constante kwaliteit en heeft al veel loodgieterswerk, badkamers, keukens en toilet renovaties mogen uitvoeren in Bussum. Onze vakmensen hebben passie voor hun werk en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau hoog in het vaandel staan. Ook met onze jarenlange ervaring in tegelwerk weten particulieren en aannemers uit omgeving Bussum ons te vinden.

Badkamer renoveren, toilet renoveren, keuken renoveren, loodgieter en tegelzetter in de regio van Bussum

Ter Haar Techniek heeft up to date kennis en ervaring in renovaties, loodgieterswerk en tegelwerken van badkamers, toiletten en keukens. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen tegen scherpe prijzen. Ter Haar Techniek vindt het belangrijk dat de klant nauw betrokken is bij de renovatie en laten de klant dan ook actief meedenken in het proces. Ter Haar Techniek geeft u graag adviezen en informatie over alle mogelijkheden en geschikte materialen. Onze vakmensen helpen u graag bij het vormgeven van uw ideeën en wensen zodat uw droomkeuken, badkamer of toilet gerealiseerd kan worden. Onze vakbekwame tegelzetters hebben ruime ervaring in onder meer het zetten van XXL tegels, mozaïek, patronen en Castelo tegels. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Bussum.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Bussum

 
Onze nieuwe badkamer is in één woord prachtig, hij kan zo in de VTWonen! Mannen van Ter Haar Techniek ontzettend bedankt voor het meedenken en realiseren van onze droombadkamer! Prijs-Kwaliteit verhouding is inderdaad heel goed. Badkamer renoveren in Bussum | Referentie van Ella en Steef op 22 augustus.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp