TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Alkmaar actief

Ter Haar Techniek heeft ruime kennis en ervaring in loodgieterswerk en renovaties van badkamers, toiletten en keukens. Wij streven er naar om uw wensen te vertalen naar een mooi ontwerp die past bij uw lifestyle en budget. Tevens beschikt Ter haar Techniek over deskundige tegelzetters met jarenlange ervaring in het leggen van Castelo tegels en patronen. Zowel vooraf als tijdens de renovatie adviseren wij u graag en vertellen wij waar u op moet letten bij de renovatie van uw badkamer, toilet of keuken. Denkt u al een tijd na over het renoveren van u badkamer, toilet of keuken maar weet u nog niet hoe u die vorm moet geven? Neem dan contact met renovatiebedrijf Ter Haar Techniek op, wij helpen u graag uw droom te realiseren.

Badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieterswerk en tegelzettersspecialist in de regio van Alkmaar

Bent u toe aan een nieuwe badkamer, keuken of toilet? Of heeft u een loodgieter nodig? Ter haar Techniek adviseert u graag over alle mogelijkheden in materiaal, sanitair en tegelwerk. Wij nemen graag de zorg van een renovatie op ons, zodat u zorgeloos kan genieten van de dagelijkse vorderingen en het eindresultaat. Ter Haar Techniek werkt secuur en is er altijd op gericht om het renoveren van uw badkamer, toilet of keuken zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wij staan in de regio Alkmaar bekend om onze perfecte afwerking en tegelwerk. Onze professionele tegelzetters zijn gespecialiseerd in het werken met Castelo tegels en het leggen van patronen. Deze tegels kunnen uw keuken, toilet of badkamer net even wat extra’s geven. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Alkmaar.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Alkmaar

 
Ter Haar Techniek heeft er voor gezorgd dat ik met wat aanpassingen toch mijn droom keuken heb gekregen. Het was een lastige renovatie in mijn oude huis, met veel aanpassingen, maar ik heb er geen moment last van gehad. Het personeel was erg professioneel, altijd op tijd en vriendelijk. Keuken renoveren in Alkmaar | Referentie van Rosalie op 12 juni.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 
 
Wij zijn zeer tevreden met de renovatie van onze badkamer en toilet. De kranen, het sanitair de tegels…. Alles past bij elkaar precies zoals we gehoopt hadden. We zijn zeer verrast over de nette manier van werken en de strakke afwerking. Zeker voor herhaling vatbaar! Badkamer en toilet renoveren in Alkmaar | Referentie van Fam. Visser op 24 september.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp