TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Zaandam actief

Ter Haar Techniek is de spin het web op het gebied van badkamerrenovaties, toiletrenovaties of keukenrenovaties loodgieter en tegelwerken. Van het slopen tot aan de afwerking, Ter Haar Techniek heeft alle kennis en kunde in huis om het renoveren van u badkamer, toilet, keuken op een professionele manier aan te pakken. Daarnaast kan Ter Haar Techniek de materialen leveren tegen de gebruikelijke fabrieksgarantie.

Badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersspecialist in de regio van Zaandam

Ter Haar Techniek heeft al veel kleine en grote renovaties in Zaandam succesvol afgerond. Naast het renoveren van de badkamer, toilet en keuken kunnen wij u ook advies geven over de tegelkeuze, patroonkeuze en afwerking. Hieronder leest u enkele referenties van onze klanten uit Zaandam die u voor gingen.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Zaandam

 
De badkamer en toilet tegels zitten er prachtig in! Erg blij met de afwerking. Bedankt Ter Haar Techniek! Badkamer en toilet tegelzetten in Zaandam | Referentie van Sasja op 4 november.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 
 
Snel gereageerd, goede prijs, de Portugese tegeltjes liggen er strak in. 5m2 portugese vloertegels tegels in Zaandam | Referentie van Dhr. Simonse op 12 mei.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 
 
Leuk en goed renovatiebedrijf. Altijd op tijd, secuur, harde werkers en laten alles netjes achter. Onze keukenrenovatie met een Castelo patronen keukenvloer ziet er werkelijk waar fantastisch uit! Castelo patroon tegels voor in de keuken in Zaandam | Referentie van Ger en Trudy op 25 augustus.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp