TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Hilversum actief

Ter Haar Techniek is al jaren een erkend renovatie bedrijf in de regio Hilversum mede door onze ervaren en professionele vakmensen. Ter Haar Techniek heeft al vele badkamers, keukens en toiletten succesvol gerenoveerd en staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Ter Haar techniek neemt de tijd om uw wensen in kaart te brengen en alle stappen en mogelijkheden van het renoveren te bespreken. Wij hechten dan ook veel waarden aan een nauwe samenwerking met de klant. Samen streven we er naar om uw wensen waar te maken. Onze vakmensen voorzien u graag van informatie en adviezen gedurende het hele renovatieproces.

Badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieter en tegelzettersspecialist in de regio van Hilversum

Ter Haar techniek heeft zowel grote als kleine projecten succesvol gerenoveerd in de regio Hilversum. Is uw keuken ook aan vernieuwing toe, of wilt u alleen nieuw tegelwerk? Wilt u uw sanitair vervangen voor een meer moderne afwerking? Dan bent u bij Ter Haar Techniek aan het goede adres. Onze vakmensen werken uitsluitend met hoogwaardige materialen die zorgen voor een perfecte afwerking. U kunt als klant mee praten over alle werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren. Onze betrouwbare vakmensen hebben jarenlange ervaring en kunnen u te allen tijde adviseren over materialen, levering, sanitair, installatie etc. Ter Haar Techniek heeft gespecialiseerde tegelzetters in dienst die het verschil maken voor uw nieuwe badkamer, toilet of keuken. Van XXL tegels tot Castelo betegeling, onze tegelzetters zorgen keer op keer voor een verbluffend resultaat. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Hilversum.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Hilversum

 
Wij bevelen Ter Haar Techniek van harte aan! Professionele vakmensen die hun vak verstaan. Ze zijn betrouwbaar en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun gebied. Onze badkamer en toilet zijn echt een plaatje geworden. Badkamer en toilet renoveren in Hilversum | Referentie van Roy en Annelies op 16 april.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 
 
Wij hebben onlangs onze keuken en toilet laten renoveren. Het toilet zat eigenlijk niet in de planning maar toen onze keuken klaar was konden we niet wachten tot het toilet klaar was. Deze mensen leveren echt vakwerk, zou het zelf niet beter kunnen! Keuken en toilet renoveren in Hilversum | Referentie van W. van der Kwast op 28 november.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp