TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Ter Haar Techniek al jaren erkent badkamer, toilet, keuken renovatie, loodgieter en tegelzettersbedrijf in en rondom Purmerend

Bent u op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde badkamer, keukentoilet renovatie specialist of loodgieter en in de regio van Purmerend? Onze vakkundige vakmensen van Ter Haar Techniek helpen u bij het realiseren van u wensen. Ook voor loodgieterswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het renoveren vinden veel aannemers en particulieren uit de omgeving van Purmerend hun weg naar ons bedrijf.

Projecten van Ter Haar techniek in de regio van Purmerend

Ter Haar Techniek heeft al velen renovaties in de regio van Purmerend succesvol uitgevoerd. Van het renoveren van de badkamer tot het betegelen van het toilet, Ter Haar techniek maakt er een oogverblindend plaatje van!

Referenties Ter Haar Techniek uit Purmerend

 
Na jaren lang gespaard te hebben voor onze droombadkamer hebben we deze klus door Ter Haar Techniek laten uitvoeren. Het eindresultaat is precies zoals wij het in gedachten hadden. Wij bevelen iedereen Ter Haar Techniek dan ook van harte aan! Badkamer renoveren in Purmerend | Referentie van Jan en Greet op 23 februari.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 
 
Met een relatief klein budget hebben wij onze toilet laten renoveren door Ter Haar Techniek. In eerste instantie was dit niet echt prioriteit voor ons. Maar nu de toilet af is zouden we niet anders meer willen. Heel erg bedankt voor de goede service en werkzaamheden. Toilet renoveren in Purmerend | Referentie van Tom en Simone op 23 januari.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp