TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Amstelveen actief

Ter Haar Techniek heeft met zijn jarenlange ervaring al vele badkamerrenovaties, toiletrenovaties, keukenrenovaties en loodgieterswerk in de regio van Amstelveen uitgevoerd. Van het slopen van badkamers, toilet, en keukens tot de afwerking. Ter Haar Techniek staat voor een professionele en constante kwaliteit. Gedurende het hele bouwproces bewaakt Ter Haar Techniek de kwaliteit en geeft advies over uw renovatieproject, materiaalgebruik en tegelwerk. Wilt u een professionele kijk op uw renovatieplannen dan kijkt renovatiebedrijf Ter Haar Techniek ook in Amstelveen graag met u mee.

Badkamerrenovatie, toiletrenovatie, keukenrenovatie, loodgieterswerk en tegelzettersspecialist in de regio van Amstelveen

Ter Haar Techniek heeft al veel succesvolle renovaties op zijn naam staan in de regio Amstelveen. Kijkt u al zo lang uit naar uw droombadkamer of droomkeuken, maar heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw plannen? Ter Haar Techniek kijkt graag met u mee om uw ideeën vorm te geven en u te adviseren in de mogelijkheden wat betreft materiaal, sanitair, tegelkeuze en inkoop hiervan. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring in het leggen van patronen en castelo tegels. Zowel particulieren als aannemers weten ons hierom te vinden in de regio Amstelveen. Ook voor loodgieterswerk bent bij ons aan het juiste adres. Lees onder het volgende kopje enkele referenties uit de regio van Amstelveen.

Referenties Ter Haar Techniek uit de regio Amstelveen

 
Wij gingen eigenlijk alleen voor een badkamerrenovatie naar Ter Haar Techniek, maar uiteindelijk hebben wij ook onze toilet en keuken laten renoveren. Er is nu echt een eenheid ontstaan in ons huis en toch heeft elke ruimte zijn eigen sfeer gekregen. Ter Haar Techniek heeft zo veel ervaring dat ze direct begrepen waar we naar op zoek waren, ze speelde hier op in met goede adviezen. De afwerking is echt subliem! Toileten renoveren, Badkamer renoveren en keuken renoveren in Amstelveen | Referentie van Fam. Pieters. op 02 februari.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 
 
Onze keuken is echt het middelpunt van ons huis geworden met zijn Castelo tegels op de keukenvloer. We wilden een mediterrane sfeer en Ter Haar Techniek heeft ons toen geadviseerd om gebruik te maken van deze speciale Castelo tegels. Het eindresultaat ademt echt die mediteranne sfeer uit mede door de fijne afwerking. Het was fijn samenwerken met Ter Haar Techniek, we zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Castelo patroon tegels voor in de keuken in Amstelveen | Referentie van Els en Rob op 09 mei.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp