TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Ter Haar Techniek | Laat u keuken renoveren door specialisten

Een bestaande keuken renoveren is voor u voordeliger en éénvoudiger dan een gloednieuwe keuken te kopen.

Wij van Ter Haar Techniek weten door onze jarenlange ervaring uw keuken renovatie te vertalen naar een prachtig eindproduct. Mocht het renoveren van de keuken voor u geen doe-het-zelf-klus zijn dan is Ter Haar Techniek er om u te helpen.

Na een welkomstgesprek kunnen wij u van advies voorzien. In sommige gevallen kan het plaatsen van nieuwe kasten (frontjes) of tegelwand het aanzicht van de keuken al een hele andere dimensie geven. Dit is slecht één van de tips of adviezen die wij u bij het moderniseren van uw keuken kunnen geven. Daarnaast staat vakmanschap bij ons voorop. Van het verwijderen van de keukenmuur tot al het benodigde loodgieterswerk , elektrawerk of het egaliseren en betegelen van uw keukenwand of vloer, Ter Haar Techniek heeft bij het renoveren van uw keuken alle kennis en know-how in huis!

 
Onze keuken is prachtig gerenoveerd. Ter Haar Techniek dacht goed mee en waren altijd vriendelijk en op tijd. Ik beveel deze specialisten zeker aan. Keuken renoveren - Amsterdam | Referentie van Dhr. Larsen op 20 april.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.
 

Keuken renovatie in 9 stappen

Keuken renoveren | Keuken renovatie van A tot Z

Wilt u uw keuken laten renoveren? Bekijk dan onder de onderstaande link welke stappen er gemaakt moeten worden voor een een perfecte keuken renovatie.

Keuken renovatie in 9 stappen

Ter Haar Techniek | Werkgebied

Ter Haar Techniek is werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Almere, Blaricum, Bussum, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Hoofddorp, Huizen, Purmerend, Utrecht, Weesp, Zaandam en Zandvoort

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier


“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp