TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Ter Haar Techniek Castelo | cementgebonden patroon tegels

U bent op zoek naar een vakman die profesioneel Castelo of cementgebonden patroon tegels kan verwerken?

Dan bent u bij Ter Haar Techniek aan het juiste adres.

Wij als Tegelzetters van Ter Haar Techniek leggen iedere gekozen patroon. Of het nou een Castelo vloer leggen is, of het zetten van Castelo wandtegels. Wij leggen alle cementgebonden tegels met ieder zijn eigen verwerkingsproces en eventueel motieven.

Het leggen van Castelo of cementgebonden patroon tegels is een uitermate precies karwei en het resultaat is vaak overweldigend. Castelo of cementgebonden patroon tegels geven de hele ruimte, of het nu een keukenvloer, badkamer of woonkamervloer is, direct een geheel eigen gezicht!

Castelo tegels zijn van oorsprong afkomstig uit Portugal en zijn eeuwen geleden onder invloed van de Moren ontstaan. Castelo tegels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en gaan na het leggen, en een goede behandeling/onderhoud jarenlang mee.

Castelo - cementgebonden patroon tegels

Impregneren

Het impregneren van uw cementtegels is absolute aanrader zowel voor de duurzaamheid van uw vloer als voor de intensere kleuren die het geeft. Voordat er geimpregneerd kan worden dient de vloer eerst goed schoon gemaakt te worden. Let er altijd op dat u dit doet volgens de voorschriften van de leverancier. Mocht u het schoonmaken en impregneren willen overlaten aan een vakman, dan kunnen wij een offerte voor u maken.

 
Alle lof voor het personeel van Ter Haar Techniek. Niet alleen ben ik heel tevreden over het eindresultaat, maar ook jullie adviezen, fijne samenwerking en het vriendelijke personeel zorgen voor een succesvolle renovatie. Echt prachtig gedaan! Badkamer renoveren in Amsterdam | Referentie van Donnie en Ramona op 4 mei.
Cijfer: 4 van de 5 sterren.
 

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen of wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp