TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

Ter Haar Techniek | Laat tegelzetten over aan onze allround tegelzetters

Bent u op zoek naar een tegelzetter? Dan kunt u aankloppen bij Ter Haar Techniek.

Maar ook voor de renovatie van uw badkamer en toilet zijn wij een veelgevraagd bedrijf. Wij zijn allround tegelzetters die werken tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij willen onze klanten niet onnodig op kosten jagen doormiddel van het tegelzetten. Wij zijn een tegelzetterbedrijf met vele mogelijkheden en ervaring. Wij komen met concepten op maat maar ook voor XXL tegels, mozaïek of natuursteen. Met ieder zijn eigen verwerking en techniek betreffende het tegelzetten. Bent u bij ons aan het juiste adres.

''Ter Haar Techniek levert optimale kwaliteit en service. Wij luisteren naar uw wensen en gaan graag voor u aan de slag''.

De tegelzetters van Ter Haar Techniek zijn gespecialiseerd in het betegelen van uw badkamer, toilet, keuken, grootkeukens, sauna’s en zwembaden. Onze tegelzetters behoren tot de top van het tegelzetten. Wij doen er alles aan om onze naam keer op keer waar te maken.

 
De vloer in onze nieuwe badkamer is zo ontzettend mooi geworden met de Castelo tegels. De tegelzetters hebben echt strak werk geleverd. En er was zelfs de mogelijkheid om extra tegels bij te bestellen voor de hal beneden. D e keuze voor een contrasterende voeg hadden wij zelf nooit gemaakt als jullie ons daar niet zo goed in hadden geadviseerd. Bedankt! Castelo patroon tegels voor in de badkamer in Amsterdam | Referentie van Jan en Nelly op 8 maart.
Cijfer: 4,0 van de 5 sterren.
 

De tegelzetters van Ter Haar Techniek gaan op gedegen en consistente wijze aan het werk. Alles gebeurt in goed onderling overleg met de klant. Als u ons een opdracht toevertrouwt, zullen wij er alles aan doen om het in ons gestelde vertrouwen waar te maken.

Ter Haar Techniek staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Afgezien van het kostenplaatje zijn we simpelweg goed in wat we doen. Dat durven we wel te stellen.

Castelo | Cementgebonden - Patroon tegels

castello-4-luik

Voor meer info: Castelo - cementgebonden patroon tegels


Ter Haar Techniek | Werkgebied

Ter Haar Techniek is werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Almere, Blaricum, Bussum, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Hoofddorp, Huizen, Purmerend, Utrecht, Weesp, Zaandam en Zandvoort

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier


“Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z”

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp