TEL: 0299 755294 - MOB: 06 41 42 1017 - FAX: 0299 87 0023 - INFO@TERHAARTECHNIEK.NL

De badkamerinstallatie is een complex project. Laat het daarom aan ons over!

badkamer-renovatie-bij-ter-haar-techniek

Ter Haar Techniek heeft met succes al meerdere droombadkamers mogen maken en renoveren in Noord-Holland. Wij zijn in het bezit van verschillende installatiecertificaten en tegelzetters diploma’s. Onlangs hebben wij ons weer bewezen door de zeer strenge eisen en testen van verschillende bonden waaronder BOVATIN.

“kortom u heeft te maken met vakmannen die hun vak verstaan”

Waarom is het renoveren van de badkamer een complex proces?

Bij een compleet nieuwe badkamer gaat het verder dan de installatie van sanitair. Leidingen moeten gelegd worden, tegels gezet en soms wanden geplaatst. Een precies werkje dus. Laat de installatie van uw badkamer daarom over aan onze vakkundige installateurs, die u garanderen dat het geleverde ook vakwerk is.

Hoelang duurt een badkamer verbouwing gemiddeld?

Een volledige badkamerinstallatie of renovatie telt gemiddeld 3 weken. Soms is de installatietijd korter, maar soms ook langer. Dit hangt natuurlijk van uw badkamer en de wensen af.

Badkamer renovatie in 13 stappen

Badkamer renovatie in 13 stappen:

Wilt u uw badkamer laten renoveren? Bekijk dan onder de onderstaande link welke stappen er gemaakt moeten worden voor een een perfecte badkamer renovatie.

Badkamer renovatie in 13 stappen

Zelf de badkamer renovatie doen, samen doen of laten doen.

Een badkamer renoveren is een uitgave voor jaren. Daarom gaan we niet over een nacht ijs.
Niet bij het ontwerpen, niet bij het maken van de keuzes en niet bij de installatie. Hoewel we uiteraard het liefst alle werkzaamheden door ons zelf wordt uitgevoerd, kunnen we ook samen aan de slag. Zo zou u de sloopwerkzaamheden kunnen doen en wij de installatie kunnen verzorgen. Of kunt u de tegels zetten en plaatsen wij het sanitair. En mocht u zelf gouden handjes hebben, dan kunnen wij natuurlijk ook alleen de materialen leveren.

In principe is alles mogelijk. En hoe u het ook doet: Op alle geleverde producten krijgt u de gebruikelijke fabrieksgarantie. Bovendien geven wij standaard al 1 jaar garantie op onze verrichte installatiewerkzaamheden en 5 jaar op onze tegelwerken.

Adviesgesprek bij u thuis.

In deze afspraak komen wij bij u thuis om de maten van uw badkamer precies te meten en de huidige situatie goed te beoordelen voor de installatiewerkzaamheden. Vergeet hierbij niet dat de installatiekosten een groot deel vormen van de totale badkamer.

Wilt u uw badkamer laten renoveren maar u heeft inspiratie nodig?

Bekijk op onze badkamer inspiratie pagina een filmpje met voorbeelden van afgeronde badkamers.

 
Dit hadden we veel eerder moeten doen, wat hebben we een prachtige keuken gekregen. De afwerking is echt fantastisch en precies naar onze wensen. Snel, netjes en vriendelijk. Ter Haar Techniek zullen we zeker aanbevelen aan derden. Keuken renoveren in Hoorn | Referentie van Denise en Job op 17 november.
Cijfer: 4,5 van de 5 sterren.
 

Bekijk het onderstaande filmpje van één van onze afgeronde badkamer renovaties

Klik hier voor een overzicht van ons portfolio

Ter Haar Techniek | Werkgebied

Ter Haar Techniek is werkzaam in de omgeving van Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Almere, Blaricum, Bussum, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Hoofddorp, Huizen, Purmerend, Utrecht, Weesp, Zaandam en Zandvoort

Ter Haar Techniek | Contact

Heeft u na het bekijken van onze site nog vragen? Laat het ons weten via telefoon 0299 755294, mob 06 41 42 1017, e-mail info@terhaartechniek.nl of via het contactformulier.

Klikt u hier voor het contactformulier

 

"Ter Haar Techniek De specialist in het renoveren van uw badkamer en toilet. Van A tot Z"

 
Stel uw vraag
Bericht via WhatsApp